tiistai 17. toukokuuta 2011

Tervetuliaislahjoja itselleni

Niinhän se sanontakin kuuluu, että: "Sitä jaksaa paremmin kun on, mitä odottaa". Oli siis ihan pakko päästä testaamaan tää käytännössä ja laittaa tilaukset menemään muutamaan nettikauppaan tuossa muutama päivä sitten ;) Sen lisäks, että miuta on kotona vastassa maailman rakkaimmat ihmiset (sori tää noin jokaisessa postauksessa toistva hehkutus, mutta niin se vaan on!), pitäis siellä oottaa sitten myös seuraavia juttuja:

  • Superfoodeja 160 eurolla. Joo, innostuin vähän tässä hommassa, mutta oonhan jo aiemminkin maininnut että nuo superit on jotain, mistä menen ihan sekaisin :D Tiiän kyllä, että äitin ja Kyöstin jäljiltä kotona on kaapintäytteenä jo paljon näitä miun lemppareita, mutta ajattelin laittaa korteni kekoon ja täydentää vähän varastoja. Fitness First (oikeesti, mikä sattuma tuo nimi :D) -nimisessä suomalaisessa nettikaupassa oli vieläpä synttärikamppis, ja sain tilauksestani -15% pois, joten ajattelin sitten tilata kerralla vähän reilumman satsin kaikkea.

  • Asics Gel Kayano 17 -juoksulenkarit. Miun nykyset lenkkarit on ostettu jouluna 2008 Floridan matkalta, ja voitte uskoo et ne on jo ihan rikki ja puhki. Ajattelin, että heitänkin ne täällä lähtiessäni roskikseen, niin kevenee matkalaukkukin siinä samalla ainakin vähäsen. Tulee kyllä ikävä noita miun varsinaisia maailmanmatkaajia, kun oonhan sentään juossu noilla niin Suomessa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Brasiliassa, Briteissä, Australiassa, Balilla... Viime viikolla kävinkin skannauttamassa jalkani Athlete's Footissa yhtenä päivänä, kun halusin nyt ostaa OIKEESTI omalle jalalle sopivat kengät enkä valita uutta paria pekästään ulkonäön tai hinnan perusteella niin kuin tähän asti. Tein aikamoisen säästön, kun tilasin netistä nuo kengät: hintaa jäi posteineen 117 euroa saksalaisesta nettikaupasta tilatessani. Täällä noista ois saanut maksaa 289 dollaria ja Suomen halvin hinta tuosta vastaavasta mallista oli kanssa lähempänä 200 euroa. Vähän tuli kyllä huono omatunto, kun sanoin sille AF:n myyjäpojalle, että jättää ne lenkkarit miun nimellä varaukseen et: "Tulen hakemaan ne sitten huomenna!" Tiesin siis jo alusta lähtien, että en todellakaan aio ostaa noita lenkkareita täältä matkalaukkuun painoksi, mutta halusin vaan tietää mitkä kengät sopii parhaiten miun jalkaan ja siten tietää koon ja mallin, että pystyn tilata ne netistä. Vähän ilkeetä, mutta se suotakoon tällä kertaa.

  • Idol Lash -ripsiseerumi. Miun NeuLash on toiminut niin hyvin, että pakkohan sille on saada seuraaaja :) Tuo Idol Lash on ihan vastaava tuote, paljon kehuttu ja kun se viime viikolla oli CityDealin tarjouksessa puoleen hintaan, niin en kyllä yhtään epäröinyt klikata sitä ostoskoriin. Suunnitelmissa oli jo tilata uusi NeuLash, mutta onneks en vielä kerennyt, kun tuo 30 euron alehinta ei kirpassut ihan niin pahasti kuin NeuLashin reilu sata euroa :)

Mutta saanko kysyä, että miten voi olla näin älyttömän vaikeeta löytää Nominationiin uutta palaa täältä?! Kun tuntuu, että Suomessa kyseinen koru näkyy melkein jokaisen ranteessa, niin täällä siitä on hädin tuskin kuultukaan. Oon kiertänyt jo useempia kauppoja läpi (osa niistä myös Nominationin omilla nettisivuilla mainittuja jälleenmyyjiä), mutta aina vastaus on ollut se, että: "Just vähän aika sitten lopetettiin niiden myyminen", "On meillä kyllä niitä itse koruja, mutta ei uusia paloja", "Anteeks mikä oli? Nomination? En oo kyllä ikinä kuullutkaan" ja sitä rataa... Totta kai voisin ostaa Suomesta jonkun Australiasta muistuttavan uuden palan, mutta eihän se nyt oo yhtään sama asia.

Varsinaisista tään päivän kuulumisista sen verran, että arvaatteko alla olevasta kuvasta, mikä sai miut tosi iloiseksi?


Ihan oikein! Se miuta viime postauksessa pelottanut the worst case scenario ei toteutunut, ja kerettiin vielä tänään tavata Sanelman kanssa! :) Oli niin parasta taas istahtaa teelle ja päivittää sekä lähipäivien kuulumiset että parantaa maailmaa tapojemme mukaisesti ihan jokaiselta muultakin kantilta. Kun pystyy puhumaan omista kipeistäkin asioista toiselle avoimesti ja luottamuksellisesti, niin se on miun mielestä osoitus siitä, että on löytänyt hyvän ystävän :) Sanelma on sellanen pakkaus, että soisin ihan kaikille tuollaisen ystävän; miun sanat ei edes riitä kertomaan miten hieno tyyppi on kyseessä! Meinas kyllä tehdä aika tiukkaa erota, mutta samalla kun halittiin viimisiä kertoja, niin miun sisällä jotenkin vaan vahvistu se tunne, että vaikka ollaankin tunnettu vasta suhteellisen lyhyt aika, niin meidän välillä on silti joku äärettömän vahva side.

Nyt lähden vielä babysittaamaan naapuriin, eli pakkaamisen aloittaminen jää tältäkin päivältä. Huomenna ollaan menossa illalla dinnerille koko porukalla, joten sillonkaan en kerkee. Miun on vissiin huomisaamuna tartuttava tuumasta toimeen, koska torstaille en uskalla jättää hirveesti mitään kun sillon oon varmaan jo niin sekasin tästä kaikesta etten osaa enää ajatella mitään järkevästi :D

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuliaisia ja tervetulolahjoja itselle, hmmm.. Mitä voimme päätellä tästä :D

Anna kirjoitti...

Anonyymi, sitä että nuo kaikki on tilattu suoraan Suomen kotiin :) Tuliaisia en tuo sen takia, että matkalaukun painoraja ottaa jo muutenkin vastaan.

Katja kirjoitti...

Tervetuloa kottiin Anna! Tuutko kesäksi Kitteelle?

Anna kirjoitti...

Katja, kiitos! :) Vaikka täällä on ollu ihan mielettömän huippua, niin kyllähän tätä kotiinlähtöäkin on tullut odotettua :) Joo mie oon kesän Kiteellä, pääsin siihen matkailuinfoon töihin! Joten tulepa joskus juttukeikkojen välissä moikkaamaan jos ehdit ;) See you!

Sanelma kirjoitti...

Voi Anna.....! Mitä sanoja laitoitkaan, olipas mukavia! Kiitos <3 Ja tiiätkös, oot itse vielä näääääin paljon hienompi tyyppi! Oon kyllä niin iloinen, että tutustuttiin täällä. Ja ilonen siitä, että laitoit mulle viestiä Pekingistä! Kiitti :) En nyt ihan tiiä saitko mun viestiä takaisin (mun puhelin ilmotteli sen viestin lähettämisen/lähetysyrityksen jälkeen vaikka mitä uusia ilmoituksia, ihan omaa elämää elelee kyllä... once again!), mutta toivottavasti kuitenkin matka meni ja menee hyvin. Käsittämätöntä. Oot pian Suomessa. Kiteellä! Hahah! Hei laittelehan heti viestiä kun kotiudut. Isoisoiso hali! Pus! <3