maanantai 2. toukokuuta 2011

Suunnitelmia

Herätys klo 10.30 -> Facebookin ja sähköpostien tsekkaus -> bikinit päälle ja takapihalle täyttämään sudokuita -> tunti auringossa ja muutama tekstari Sanelman kanssa treffiajasta ja -paikasta -> aamupala/lounas -> kamat kasaan ja Chatswoodiin -> teellä istuskelua mahtavassa seurassa -> combatiin ja joogaan -> kotiin -> suihkuun -> syömistä -> muutaman blogin lueskelut. Siinä pääpiirteittäin miun eilinen huippusunnuntai!

Jos lauantai oli jo ihan paras aloitus viikonlopulle, niin eilen jatkettiin ihan samaa rataa :) Istuttiin Sanelman kanssa teellä Chatswoodissa taas parisen tuntia kuulumisia vaihdellen ja lapsuumuistoillemme naureskellen :D Ei siis tarvii yhtään ihmetellä mikäli ollaan joskus vähän outoja, kun toinen on lukittu kaverin luona yksin huoneeseen ja toinen on ollut ihan hukassa miten aasinhäntää pelataan.. No joo, onneksi aika kultaa muistot!


Muutama viikko sitten kirjoittelin siitä, että meillä on ajatuksissa toteuttaa yks huippujuttu Sanelman kanssa ennen kuin lähden Suomeen. Silloin en vielä sen tarkemmin asiasta kertoillut, koska tää juttu on nyt pari kertaa näyttänyt olevan menossa ihan mönkään. Nyt kuitenkin saatiin sovitettua aikataulujamme yhteen silleen, että NÄÄ TYTÖT LÄHTEE TORSTAINA ROADTRIPILLE CANBERRAAN! Oon niin innoissani! :) Saadaan meiltä auto käyttöön, ja tarkotuksena on lähteä aikaisin torstaiaamuna ja tulla perjantai-iltana takasin. Koska itse Canberrassa ei oo niin kauheesti nähtävää (mutta pitäähän nyt Aussien pääkauunki käydä tekkaamassa ;)), niin suunniteltiin et ajellaan sinne päin torstaina vähän pienempiä teitä ja "maisemareittejä" pitkin ja perjantaina sitten kierretään kaupungissa ja tullaan nopeempaa reittiä takasin Sydneyyn. Ihanaa, kun on jotain tuollasta pientä ekstraa tiedossa! :)

Jotenkin tuo viikonloppu oli niin kiva, että miulla on taas joku ihan ihme flow päällä! Etenkin kun tiedän, että tästäkin viikosta on tulossa tosi kiva, ja kyllä se kotiinpaluukin kihelmöi jo aika kivasti :) Tj 17!

2 kommenttia:

Sanelma kirjoitti...

yay! so excited! :))

Anna kirjoitti...

Sanelma, huomenna! ;)