keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Huomenna vol. 2

"Miten aika on voinu mennä näin nopeesti?!" on se ajatus, joka pyörii tällä hetkellä kaikista eniten miun päässä. Vastahan myö oltiin äitin kanssa vaihtamassa lähtöhaleja kotipihalla, kun ihan tosissani rupesin tajuamaan et nyt on hypättävä autoon ja otettava suunnaks Sydney ja nyt istun tässä ja kelaan että olenhan varmasti muistanut pakata kaiken tarpeellisen huomista kotimatkaa varten ja mitä pitää vielä huomenna päivällä muistaa. Ihan uskomatonta! Ihan uskomattoman hienoa!


Tällä hetkellä on tosi sekavat fiilikset; samalla kun tuntuu että huomenna on ihan tavallinen päivä, jossain aivojeni sopukoissa on se tieto, että päivä on aika älyttömän kaukana tavallisesta. Varmaan vasta aamulla tajuan, että sitä ollaan oikeasti lähdössä. Ja varmaan vasta perillä Suomessa tajuan sen, miten aussiaikani onkin jo ohitse.


Tänään oli tarkoitus kirjoittaa vähän pidempikin postaus, mutta ilta on kulunut dinnerin merkeissä. Ja toisaalta, mieluummin vietän viimeiset Sydney-hetkeni tärkeiden ihmisten kanssa kuin koneella istuen. Tänne kerkeän kirjoitella sitten periltä Suomesta, josta seuraava päivitys sitten tuleekin! Hui, jännää! :)

Tj 1! (MITÄ??)
 

Lueskelin tänään tuon "Huomenna" -postaukseni viime syksyltä, kun Ausseihin lähtöön oli enää yksi yö. Huomasin, että fiilikset on kyllä aika samanlaiset nytkin - jotain pieniä yksityiskohtia kuitenkin muutin tekstistäni (kursivoidut kohdat) tähän hetkeen sopivaksi. Ja seuraava postaus tulee toivottavasti sieltä Pekingistä, koska oikeesti toivon et se Googlen antama tieto siitä ilmasesta wi-fista pitää paikkaansa! Muuten se kahdeksan tunnin välilasku saattaa olla aika pain!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on aika menny nopeesti! Pakko kiittää et olit siellä niin mieki sain vähän lukea aussielämästä! :P Oli aina niin kivaa lukea mitä toisella puolella maapalloa kuuluu ja millasta siellä on asustella.

ella

Tiia kirjoitti...

Ei vitsi, sulla on varmaan ihan outo fiilis! :D Mutta tervetuloa Suomeen! :)

Anna kirjoitti...

ella, aika on menny ihan sairaan nopeesti, ei tätä pysty edes käsittämään.. Kiva kun oot lueskellu miun blogia ja kiitos kaikista kivoista kommenteista, joita oot jättänyt! :) Tulen kirjottelemaan Suomenkin päästä, ja toivottavasti pysyt mukana vielä sittenkin! Muista sitten kertoa, miten meni Cairnsissa :)

Tiia, no on kyllä! Täällä on kello nyt puol seittemän aamulla, oli vaan pakko nousta ylös vaikka oisin voinu nukkuu vieklä tunnin kun en saanu millään unta. Takana viis ja puoli tuntia sellasta tosi katkonaista unta, kun aina välillä säpsähtelin tyyliin et pitäskö olla jo lentokentällä tai että oonko muistanu pakata sen ja sen.. No onneks ens yö menee koneessa niin pitää siellä sitten ottaa univelka takasin :)

Sanelma kirjoitti...

TJ -1! Miinusyks! Voi Annaliini. Annananananannanananna! <3