keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Pump it up!

Kyllästyin tähän itselleni tyypilliseen ainaiseen jahkailuun ja marssin tänään Fitness Firstille. Kuten edellisessä päivityksessä mainitsinkin, niin täällä Ausseissa on ihan outo systeemi, kun nuo kuntokeskukset ei ilmoita netissä hintojaan. Ne haluaa, että niihin päin otetaan yhteyttä ja sitten sieltä soittaa sellainen kunnon automaattiääninen mies joka kertoo niin nopeasti ja autenttisella aussiaksentilla totta kai mitä kuntokeskuksella olisi tarjota. Mutta ootapa kun tuossa puhelussa päästään siihen vaiheeseen, että asiakas alkaa olla kiinnostunut hinnoista niin seuraava askel onkin se, että häntä pyydetään paikan päälle keskustelemaan asiasta. Yhden tuollasen puhelun kokeneena ja itse asiassa jo puolivälissä keskeyttäneenä (anteeksi vain, mutta en saanut mitään selvää!) katsoin parhaaksi vaihtoehdoksi mennä ihan jo ihan suoraan suosiolla käymään henkilökohtaisesti paikan päällä.

Vastaanotossa olikin jo päivystämässä ihan tuon puhelinäänen tyyppinen mies, joka ensin halusi keskustella minkälaisesta liikunnasta olisin kiinnostunut ja mitä olin harrastanut aiemmin ja niin edelleen. Sitten hän kierrätti minua kuntokeskuksen ympäri ja esitteli tiloja. Lopuksi päädyttiin istumaan kuntokeskuksessa olevan kahvilan puolelle keskustelemaan hinnoista ja no…liityin jäseneksi! Vaikka ihan älyttömän kallista huviahan tuo on, mutta toisaalta uskottelen tässä itselleni että kyllä nuo rahat voisi huonomminkin käyttää. Reilu 300 dollaria kolmen kuukauden jäsenyydestä kyllä kirpaisee, mutta miut tuntien tiedätte kyllä että jos jostain noin paljon maksan niin aion kyllä saada rahalleni vastinetta ;) Tuolla rahalla saan siis käyttää kaikkia kuntokeskuksen palveluja eli kuntosalia, ryhmäliikuntatunteja ja uima-altaita. Sen lisäksi saan vielä kolme kertaa 45 minuuttia personal trainerin ohjausta.

Vaikka tuo hinta kyllä tuntuu ihan älyttömän suurelta, niin tunnen kyllä tehneeni silti ihan kelpodiilin. Oon vähän kartoitellut muidenkin keskusten hintoja, niin ei noissa suuria eroja ole ja tosiaan Fitness Firstillä oli tarjota monipuolisin valikoima noita eri palveluita ja tunteja :) Jotenkin vain ärsyttää kaikki etenkin tuon jäsenten hankkimisen takana oleva bisnes: tuo tyyppi, jonka kanssa neuvotteli oli totta kai tosi kiinnostunut Suomesta ja haluaisi kuulemma palavasti tulla vierailemaan kotimaassani, ihasteli rusketustani ja antoi minulle ”ekstraison opiskelija-alennuksen” ja mitä vielä. Sanoinkin sille jossain vaiheessa kun meinas mennä jo vähän yli, että hei, tiedän kyllä, että siun kuuluu sanoa juuri noin koska tää on siun bisnestä!! Eikun kuulemma ihan oikeesti kiinnosti miten lämmintä Suomessa on kesällä ja minkälainen hintataso Suomessa on Australiaan verrattuna. Joopajoo.

Huomenna ois tarkotus mennä sitten testaamaan jo jotain tuntia! :) Meinaa kyllä iskeä valinnanvaikeus, kun tuolla olisi vaikka mitä kivaa tarjolla zumbasta bodyattackiin ja sisäpyöräilystä pilatekseen.

ps. Nettiliittymän pitäisi palata entiseen nopeuteensa perjantaina, joten siihen asti koittakaa kestää näitä kuvattomia postauksia! :)

Ei kommentteja: