perjantai 25. helmikuuta 2011

Kappas vain

Niin se yks viikko on taas vierähtänyt! Sekä töitten että tänne blogiin kirjoittelun osalta.. Blogi on kyllä ollut mielessä ja miulla ois hirvee polte kirjottaa, mutta jotenkin tulee aina sellanen olo, että kiinnostaakohan ketään postaukset ihan normaalista arjesta? :) Toisaalta miun blogihan tää on ja voin kirjotella tänne ihan mitä vaan, mutta silti tulee aina mieleen, että haluaisitteko työ lukijat että postauksella ois aina joku erityinen aihe? Jättäkää kommenttia tähän tekstiin mitä mieltä ootte, on miulla nimittäin tässä vielä vajaa kolme kuukautta aikaa kirjotella vaikka minkälaisia juttuja ;)

Tää viikko on mennyt ihan normaalilla rutiinilla poikia kuskaten, kokkaillen ja salilla puurtaen. Naapureiden pooliakin on tullut käytettyä ahkeraan, kun parina viimepäivänä sää on ollu ihanan aurinkoinen :) Mie oon vähän huolissani siitä, että jos miun rusketus häviää ennen Suomeen tuloa nimittäin täällähän alkaa virallisesti syksy ihan muutaman päivän päästä. Toivonkin, että aurinkoisia hellepäiviä riittää siitä huolimatta! :) Auringonotto on ihan parasta ja tuo salilla käynti on myös kivaa hommaa edelleen! Miulla on ihan voittajafiilis, kun pumpissa oon jo voinut vähän lisäillä painoja tankoon ;) Jee! Tänään saatiin myös uusi auto, eihän tuo ostoprojekti kestänytkään kuin sen mitä nelisen kuukautta? :D Miulla on tarkotus muuten kirjotella jatko-osaa sille postaukselle, jossa kertoilin Suomen ja Aussien eroista ja siinä on kyllä pakko avata vähän tuota paikallista autokauppaakin. Huhhuh, ei oo nimittäin ihan puhtaat jauhot pussissa suurimmalla osalla noista yksityisistä autonmyyjistä!

Nyt odottelen Nellya, kun lupasin kattoa sen kanssa jonkun elokuvan tänä iltana :) Miun pitäis varmaan jo huolestua, kun miun ainut kaveri täällä on tällä hetkellä 10-vuotias naapurintyttö...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauan olet aupparina?

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys! Mielenkiinnolla luen niitä austraalialaisten arkipäivän kummallisuuksia, tänne kotimaan arkeen verrattuna. :) Ei se rusketus niin nopeaan häviä ja kunhan tulet tänne kotiin, niin johan täälläkin kevät on pitkällä ja aurinkoiset päivät sen kun vain lisääntyy... Oletkos muuten nähnyt "liikenteessä" valkoisen kepin käyttäjiä? Kyselen vain henkilökohtaisesta mielenkiinnostani asiaan. Aktiivinen sivujesi lukija Laivalinnan Kirsti kyselee ja toivottelee lämpimiä sekä aurinkoisia päiviä!

Anonyymi kirjoitti...

moi ! löysin blogisi juuri äsken, ja erittäin kivalta vaikuttaa :9 ja oonki jo lukenut koko sun blogin läpi :)

p.s. osaisitkohan sä jotenkin lisätä sun blogin blogloviniin tai blogilistalle, että ois helpompi seurata blogias ?(:

Anna kirjoitti...

Anonyymi, yhteensä vajaat yhdeksän kuukautta :) Tulin tänne syyskuun alussa ja Suomeen on tarkoitus palailla toukokuun puolivälin jälkeen.

Kirsti-"anonyymi", arvaa miten onnellinen oonkin, kun pääsen suoraan kesään! :) Oon laskeskellut, että miun kesä kestää yhteensä nyt yli vuoden kun lasketaan Suomen viime kesä, tää Aussiaika ja ensi kesä! Ja tuohon kysymykseesi, niin valkoisen kepin käyttäjiä on tullut vastaan harvinaisen vähän - määrä on laskettavissa varmasti yhden käden sormilla!

Anonyymi, kiva kuulla ja toivottavasti viihdt mukana jatkossakin! :) Ja kiitos kehotuksestasi, blogiani voi nyt seurata sekä Bloglovinin että Blogilistan kautta :) Asia on ollut kyllä mielessäni, mutta tää aikaansaamattomuus..

Anonyymi kirjoitti...

Anna, ihan ehdottomasti kiinnostaa ihan kaikki ja varsinkin arki ja mitä milloinkin mielenpäällä sattuu kulkemaan! :)

Talvilomaa odotteleva ;),
Pia (kyllä kesääkin on jo ikävä, mutta vihdoin on päästy kovimmista pakkasista ja viikon päästä pääsee suihkimaan Rukan rinteille!)

Anna kirjoitti...

Pia, kiva kun jaksat lueskella ja kommentoida! :) Ihanaa lomaa Rukalle, toivotaan että säät jatkuis suotuisina niin et jäädy sinne! Aloin tässä muuten miettiä, että onkohan Rukan rinteissä enää tarpeeks haastetta sulle?! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos :) Heh, ei oo ollu enää vuosiin mutta kukaan ei suostu lähtemään Alpeille mun kanssa :/ Tai lähinnä kun ne mäet loppuu kesken aina just kun on päässyt vauhtiin! Miten olis, ens kaudella hulppea alppimökki tai -huoneisto jostaki, aurinkoa, puuterilunta, hyvää seuraa ja upeat maisemat?? Jookojookojoo! :) :) :)

Esim: http://www.alppimatkat.fi/hiihtomatka/BadGastein/HotelSalzburgerHof.asp?restyp=vinter&menu=BAD&adest=HEL


Pia