torstai 17. helmikuuta 2011

Postin tuomaa



Mitä paketista paljastuu?


Uudet bikinit, vihdoinkin!

Ja miksi ostin uudet? Siksi, että miun entiset bikinit oli jo neljä vuotta vanhat ja yksinkertasesti niin virttyneet, että ne ei vaan enää pysyny päällä. Siksi, että niiden kangas alkoi hapristua niin, että bikineistä tarttui jo ihoonkin jotain ”kuitua”. Siksi, että bikineitten kultaiset glitter-raidat olivat muuttuneet jo aikapäiviä sitten likaisenkeltaisiksi. Siksi, että entiset bikinit oli niskan taakse solmittavat, joten niistä jäi törkeet rusketusrajat. (Ja tietysti siksi, että pääsisin esittelemään teille kaikille uusia bikineitäni ;) Hahhah, just joking!) Elikä siis ihan todelliseen tarpeeseen nuo tuli ja aijaijai miten tykkäänkään tuosta bandeau-mallista! :)

Ja miksi vihdoinkin? Siksi, että metsästin uusia bikineitä jo viime kesän alussa, mutta taisin olla muutaman viikon liian myöhässä kun mieleisiä ei löytynyt enää omassa koossa. Siksi, että tänne lähtiessäni tein uuden, tuloksettoman toivioretken vaatekauppoihin kun ajattelin bikineiden mahdollisesti löytyvän joistain alennusmyynneistä. Siksi, että ajattelin löytäväni uudet bikinit täältä Ausseista, mutta tosiasiassa täällä ei myydä bikineitä juuri missään (ja jos myydään, niin ainoastaan bikineihin ja uima-asuihin erikoistuneissa liikkeissä vähintään 100 dollarin hintaan) ja jouduin tilaamaan nämä Britestä asti! Siksi, että odottelin tätä pakettia Asokselta reilu kaksi viikkoa. Siksi, että paketti oli perillä päivää luvatusta saapumispäivämäärästä myöhässä. Siksi, että olen tunnetusti malttamaton "kaikkitännemiullenythetipaikalla"-Anna.

Mut nyt miulla on siis uudet biksut, jee! Enää laitan toivelistalle vain sopivat rantasäät, nimittäin täällä on ollut viimepäivät aika pilvistä. Mutta jo tänään aurinko tuli iltapäivästä esille niin lämpimästi, ettei se kyllä onneksi antanut vielä minkäänlaisia merkkejä syksystä, joka täällä siis alkaa virallisesti maaliskuun 1. päivä.

Ei kommentteja: