maanantai 28. helmikuuta 2011

Maailman helpoin

Miulla oli tänään eka tapaaminen personal trainerini kanssa. Arvatkaa muuten oliko miten hankala päättää, että kenet valitsisin kun pt:ta tuolla salilla on jotain parisenkymmentä. Aluksi mietin, että otan totta kai jonkun komeen miehen, mutta tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että nainen on "turvallisempi" vahtoehto. Ei nimittäin minkään muun kuin sen takia, että oon ihan varma et jonkun atleetin miehen edessä olisin unohtanut kaikki englannin kieliset sanat ja tyyliin ruvennut vääntämään jotain hauiskääntöjä kun se ois pyytäny tekemään ojentajia :D

Tapaaminen pt:ni Caran kanssa meni tosi mukavasti! :) Tää eka kerta oli sellanen, että juteltiin lähinnä liikunta- ja ruokailutottumuksista sekä tavoitteistani saliharjottelun suhteen. Sanoin, että haluaisin parantaa lihasvoimaa ja -kestävyyttä ja Cara lupasi suunnitella seuraavalle tapaamisellemme jonkinlaista saliohjelmaa, jota voisin ruveta toteuttamaan. Ai että ootanko, no todellakin!! Kuten ajattelinkin, sain kehuja siitä, että ruokavaliossani pyrin välttämään ylimääräistä sokeria ja vaaleita leipiä, pastaa jne. ja saaman hiilihydraatit vastaavasti vihanneksista ja hedelmistä. Caran silmät alkoivat pyöriä päässä, kun otin puheeksi superfoodit :D Se ihmetteli, miten voin ylipäätään tietää niistä niin paljon! Homma päätyi siihen, että parjattiin kilpaa australialaisten älyttömän epäterveellistä ruokavaliota. Liikuntaakin tunnun harrastavan sen verran paljon, että senkään pariin ei pt:ni tarvitse minua erikseen patistella. Tapaamisemme lopussa Cara sanoikin, että olen hänen maailman helpoin asiakkaansa ikinä :D Tuosta kommentista elän kyllä nyt pitkään, kun yleensä "Anna se oot niin vaikee!"

Nimimerkillä "Maailman helpoin vessanpeilin kautta"

Tästä on kyllä hyvät fiilikset lähtee jatkamaan treenailua eteenpäin! :) Caran tapaamisen jälkeen sekä stepin ja pumpin hikoiltuani käppäilin salilta kotiin ja kävin hakemassa pojat koulusta. Kohta kokkailen niille dinneriä, kunhan ovat tulleet pelaamasta tennistä. Perusjuttuja siis, mutta kyllä mie tästä aika paljon tykkään! :) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille teille!

Ei kommentteja: