sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kiva kotiintulo?

Voitte varmaan kuvitella, miltä tuntui tulla rättiväsyneenä kotiin ja nähdä keittiö tässä kunnossa:


Pojat oli vähän intoutuneet leipomaan sillä aikaa kun olin käymässä Chatswoodissa. Olisivat miun puolesta saaneet intoutua myös raivaamaan nuo jälkensäkin! Tää on kyllä toisaalta jo niin tuttu juttu, että enemmän mie oisin yllättyny jos keittiössä ois oottanu valmiit muffinit eikä mitään sotkua. En tiedä onko liikaa vaadittu, mutta miun mielestä 12- ja 13-vuotialta vois jo odottaa hieman oma-aloitteisuutta mitä tulee kotitöihin. Jos vaikka alotettas ihan tuosta et astiat kulkeutuis tiskikoneeseen asti - tässä kuvassa näätte nimittäin vian alkusoittoa, kun saan yleensä keräillä noita astioita pitkin sohvia ja lattioita.

Muuten viikonloppu onkin mennyt varsin leppoisissa tunnelmissa. Eilen muutama tunti poolilla aurinkoa ottaen ja illalla pyörähdys Chatswoodissa. Tänään oli puolestaan vähän harmaampi sää, vaikkakin ihanan lämmin, joten eilisen settiä en tänään päässyt totetuttamaan. Toisaalta ehkä ihan hyväkin pitää yksi välipäivä auringosta kun poolilla on tullut maattua nyt kolmena peräkkäisenä päivänä.. Aktivoiduinkin sitten ja kävin bodycombatissa ja sen jälkeen ihanan rentouttavassa joogassa. Tätä päivää muuten piristi puhelu suomalaiselta Emmalta, joka on myös parhaillaan Sydneyssa :) Treffit tälle päivälle ei onnistuneet aikataulujen eriävyyksien takia, mutta tulevalla viikolla ois tarkotus tavata! Vihdoinkin jotain sosiaalista elämää!

ps. Huomatkaa tuo tänä aamuna kirjoittamani postaus (tai ainakin nuo tuonne oikeeseen sivupalkkiin ilmestyneet Blogilistan ja Bloglovinin kuvakkeet) ja ruvetkaa seuraamaan blogiani mikäli noita palveluja käytätte! :) Ja kuten huomaatte, muokkailin vähän blogini ulkoasua - sitäkin saa kommentoida. Onko tää helppolukuinen vai ihan kamala sekasotku?

Ei kommentteja: