keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Mallikasta

Jee, töissä alkaa olla jo vähän elämää! :) Pari viimepäivää ei oo menny enää pelkästään dataillessa vaan oon päässyt jo palvelemaan asiakkaita muutenkin kuin sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Juhannuksen jälkeen turistit alkaa liikkua varmasti vielä enemmän, joten tuskinpa tästä kesästä kovin tylsä tulee.

Eilen postimies toi - ihan kirjamellisesti - sen Kinectin ja samalla myös sen Your Shape -pelin. Oikeesti aika hyvä palvelu, että paketti tuotiin kotiovelle asti vaikka verkkokaupassa klikkaillessani valitsin toimitustavaksi noudon lähimmästä postista. No, tiedänpä ainakin mistä kaupasta tilaan jatkossakin, kun toimitusaikakin oli tosi nopsa ja kaikki sujui ongelmitta :) Piti eilen illalla sitten heti testailla tuota uutta peliä ja kyllähän siinä muutamat hikipisarat jo irtosi. Tein jonkun "aerobictunnin" siitä ja kummasti se kyllä motivoi kun näkee oman kuvansa telkkarin ruudulla koko ajan eikä pysty fuskaamaan yhtään senkään takia, että palautetta suorituksesta tulee ihan jatkuvasti. Tuo peli on ihan varma sade- ja sitten talvella pakkaspäivien pelastaja, kun tuntuu että olisi ylimääräistä purkamatonta energiaa!

Tänään sitten oonkin käynyt kampaajalla, meikissä, ensitreffeillä, silitellyt pitkästä aikaa heppoja, pyöräillyt keskellä metsää, pelannut pullonpyöritystä... Joo ja kunpa tää oiskin vielä sitä miltä kuulostaa niin homma ois bueno! :D Vaikka hauskaa meillä oli joka tapauksessa, kun kuvattiin otoksia kaupungin uusiin esite- ja mainosmateriaaleihin. Heiluttiin muutaman kaverin kanssa malleina eikä tuo kovin työpäivältä tuntunut :) Nyt tulin varsinaisiin töihin vielä muutamaks tunniks, huomenna jatkuu kuvaukset ja sitten onkin juhannus ja kolmen päivän vapaa, I like!

Tuo yläpuolella oleva kuva ihan sen takia vielä tuohon (eli siis siihen oli tarkoitus tulla kuva, mutta jostain syystä Blogger ei suostunut siirtämään sitä tähän tekstiin, argh!!), että tää miun blogi muuttus ihan varmasti entistä enemmän ruoka- tai sellaseks raakaelämäntapablogiks. Eikä siks, että oisin yhtään ylpee ensimmäisestä idättämisaikaansaannoksistani ;) Niin simppeliä, että onnistuu varmasti jokaiselta. Pitääkin laittaa uusi satsi tulemaan ihan pikimmiten, koska tunnetusti nuo ei pitkään säily vaan häviää ääntä kohti mikäli mie oon lähelläkään ;)

Ei kommentteja: