perjantai 17. kesäkuuta 2011

Kohta sporttaillaan taas!

Henry, jos sattumalta päädyt lukemaan miun blogia niin lopeta tähän kohtaan jooko ;) Ja kaikki työ muut, jotka mahdollisesti ootte Henryn kanssa juttusilla niin älkää kertoko mitään tään postauksen sisällöstä sille! Sain Ausseihin äitiltä jossain vaiheessa tiedon, että: "Henry oli muuten käyny ostamassa meille uuden 55-tuumaisen telkkarin ja XBoxin!" Ahaa, kiva! Jotenkin ihmeellisesti mie innostuin tuosta hommasta ihan älyttömästi, ehkä johtuen siitä et Pleikkari ykkösen jälkeen meillä ei oo hirveesti tehty päivityksiä tuolla pelikonsolien rintamalla :D

Mietin sitten, että mitä antasin Henrylle valmistujais- ja ylppärilahjaks, ja kun jostain sen sivulauseesta ymmärsin et Kinect-sensori ja joku peli tuolle boxille ois kiva niin laitoin tuon lisäosan sitten viimein tilaukseen alkuviikosta (ai miten niin voi olla niin vaivalloista hoitaa joku tuollanen muutamalla klikkauksella hoidettava homma alta pois?! :D). Löysin itteni jonkun ruotsalaisen verkkokaupan sivuilta, jossa hinta oli huomattavasti muita kilpailijoitaan halvempi. Niillä oli vielä joku tarjous meneillään, ja sen myötä sain tuohon samaan hintaan vielä jonkun Adventures-pelin kaupanpäälle.

kuva
 Pakko kyllä myöntää, että oli tässä hommassa myös vähän oma lehmä ojassa :D Miulla on nimittäin ihan älytön ikävä kaikkia ryhmäliikuntatunteja, joilla kävin Sydneyssa. Laitoin samalla siis tilaukseen Your Shape -pelin, jossa on siis tosi monipuolisesti kaikkia treeniohjelmia punttien nostelusta tai chihin ja niin edelleen. Mitä lueskelin netistä, niin tuo peli tuntuu olevan tosi laadukas ja pitkälle kehitelty; personal trainerit ja kaikki. Tiiän nimittäin, että pelkkä lenkkeily alkas taas pitemmän päälle kyllästyttää ja hyvähän se on muutenkin saada vähän vaihtelua noihin liikuntoihin. Meillä on onneks niin tilava olkkari, et uskosin et siellä mahtuu tekemään nuo kaikki treenailut ihan hyvin :) Niin ja luulen sen motivaationkin säilyvän, kun tuohon peliin kuitenkin aika monta euroa sain uppoomaan niin ei kehtaa vaan jättää sitä hyllyyn pölyttymään vaikka miten sohva vetäis enemmän puoleensa :D Eilen sieltä verkkokaupasta tuli ilmoitus, et paketti on laitettu postiin joten nyt vain odotellaan!

kuva
 
Loppuun miun on ihan pakko vielä mainita miten tajunnanräjäyttävän hyvää raakasuklaata myö tehtiin Kyöstin kanssa eilen illalla! En oo ikinä ennen maistellut noin hyvää ja oikeesti kun tuota suklaata laitto suuhun niin tuntu siltä et taju lähtee... Ihan mieletöntä! Ei yhtään sellasta "ällön" makuista, tai siis kun joskus raakasuklaassa hallitseva maku on se kookosöljy. Myönnettäköön, että vetelen sitä kyllä usein lusikalla suoraan purkista kun se vaan nyt sattuu olemaan niin älyttömän hyvää, mutta raakaSUKLAAN maun odottas aina olevan vähän enemmän suklainen kuin kookoksinen. Mutta siis tuo eilinen oli jotain niin ultimaattisen hyvää. Otan tänä iltana kuvan ja laitan vähän reseptiäkin vaikka seuraavaan postaukseen jos teistä joku muukin innostuis sitä testaamaan! :)

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Meillä on tuo Kinect ja koska saatiin se sekä Xbox ilmaiseksi niin alkuhuuman jälkeen sen käyttö kyllä vähän jäi. :D Ensin oltiin ihan innostuneita, mutta en edes muista että koska olisin viimeksi sitä pelaillut! Meillä on kans toi mukana tuleva Adventures ja sitten Dance Central, jotka ovat molemmat ihan jees, mutta en vaan ole itse niin peli-ihmisiä! :D

Toivottavasti te jaksatte sillä heilua vähän enemmän! :D

Anna kirjoitti...

Tiia, älä pelottele siellä! ;D Miusta tuntuu et saan pidettyy motivaation yllä sillä, että täällä Kiteellä mikään paikka ei tarjoo noita LesMills-tunteja ja kaikki muutkin jumpparyhmät, zumbat yms. on kesän ajan tauolla enkä jaksa pelkkää lenkkeilyä :)