torstai 23. kesäkuuta 2011

Huomisaamuna nukun pitkään

Mallinhommat jatkui vielä tänäänkin, ja nyt oon ihan poikki! Oikeesti mie en ymmärrä miten tuo homma voi vetää näin väsyneeks, tekis mieli laittaa "lappu luukulle" ja lähtee kotiin nukkumaan :D Mutta hauska päivä oli kyllä tänäänkin että ei sen puoleen :) Nyt vain odotellaan, että kuvaaja laittaa kuvia tulemaan niin varmaan voisin niistä joitain sitten tänne bloginkin puolelle uppailla!

Kaikesta huolimatta nyt on vielä istuttava reilu tunti töissä ja sitten suuntaan ruokakaupan ja Alkon kautta kotiin, ettei huomenna enää tarvii huolehtia noista jutuista. Alkuperäiset mökkijuhannussuunnitelmat vaihtui tässä viikon varrella, mutta toisaalta kun mukana on Tiina, niin hyvät bileet on kyllä taattu olipa olosuhteet mitkä tahansa ;)


Nyt sain ladattua tuon kuvan idättelyistäni, ja sen myötä toivotankin kivaa juhannusta kaikille ja muistakaa juhlia parhaaksi katsomallanne tavalla! :)

2 kommenttia:

tanja kirjoitti...

Hei tulin juuri ausseihin aupairiks ja oon sun blogia lueskellut jonkin aikaa, niin muistaakseni tilailit aina kaikenlaista netistä... tuleeko niihin millaisia lisämaksuja? siis veroja, tulleja jne. Tai sellaisiin pienempiin hommiin, esim siihen neulashiin jonka kai joskus tilasit.. olis iso apu, kun en oikein oo löytänyt mitään tietoa siitä

Anna kirjoitti...

tanja, ei ainakaan mulle tullut ja muutenkin ihan ongelmitta toimi aina nuo hommat! :) Ihanaa aussiaikaa, missä päin oot? :)